About me

Zonder titel (468 x 507 px)

20 jaar geleden ontdekte ik mijn liefde voor de eventsector, ik doorkruiste 5 jaar lang heel België om elke dag opnieuw van start te gaan in een nieuw avontuur. Van een simpele opendeurdag naar een beurs om achteraf op concerten te mogen gaan werken, dit is maar een heel klein deeltje van wat ik allemaal heb mogen meemaken.

In 2004 kreeg ik de kans om aan de andere kant van de tafel te mogen gaan zitten en zelf in te staan voor het dagelijks reilen en zeilen van het personeel, als planning coördinator & rekruteringsverantwoordelijke, had ik elke dag opnieuw een pittige functie. Deadlines en stress behoorden al heel snel tot een dagelijkse uitdaging, in onze wereld heb je maar één kans om een goede indruk te maken. Hierdoor is een perfecte selectie, communicatie, rekrutering, planning & administratie van cruciaal belang!

De jaren vlogen voorbij en 10 jaar later kreeg ik opnieuw de kans om een stapje hoger te klimmen, deze nam ik dan ook met beide handen! Als manager heb ik mijn grenzen elke dag opnieuw verlegd, de uitdaging om een team aan te sturen, een kantoor te runnen, problemen op te lossen en nog zoveel meer hebben ervoor gezorgd dat ik op vandaag vol zelfvertrouwen stevig in mijn schoenen sta, ik ben zeer trots op het parcours die ik heb mogen afleggen en de veelzijdigheid van mijn dagelijkse activiteiten.

2020 zullen we niet snel vergeten…een minder aangename jaar voor vele onder ons, Covid-19 heeft ons helaas niet gespaard, maar laten we ons hierdoor niet van slag laten slaan en laten we het positief bekijken, om deze reden is het tijd om van een carrièreswitch te spreken en al mijn ervaring te bundelen om u als ondernemer te helpen naar een volgend level.

Ik kijk er alvast naar uit om jullie te mogen ontmoeten.

Rebekka